lørdag 24. januar 2009

Krans til skapet

Når eg har drømt om eit flott skap i MI stue har eg alltid sett det for meg med krans på, synest det er så nydelig.
Og sida eg fekk skap i hus sist helg var det jo berre å bitte krans - som er SKIKKELIG kjedelig btw! Starta med å bitte ein....nei TO faktisk... i thuja! Hi hi var det einaste eg hadde i hagen som var vintergrønt. Og eg skal sei det vart jul i huset! LOL! Dei måtte jo ut med ein gong. Så var det å ta ein tur på Plantasjen da, og der fann eg nokre greiner som kanskje kunne duge:
Vart litt deilig vår i huset :-D At det er 'snøstorm' (i alle fall etter amerikansk standard ;-D) ute, klarar ikkje dra ned hummøret mitt i dag! Er kjempefornøyd!
No gjenstår berre å sjå kor lenge kransane held seg fin ;-)

Ellers kan eg røpe at eg har fått ein kjempeflott kommode i hus også, den er no ferdig grunna og eg håpar virkelig eg snart skal få tid til male den, men vil nok drøye bitte litt før den er klar for bloggen ;-)

Fortsatt god helg til alle!
:o)

12 kommentarer:

 1. Oi, dette ble jo veldig fint! Så koselig stemning. Og veldig fin lysekrone du har forresten :)

  SvarSlett
 2. Krans på skap er nydelig.Hva har du laget den av? Jeg var i alle byens blomsterbutikker i går for å få tak i eukalyptus,men dessverre ingen hadde.

  SvarSlett
 3. Vilka fina kransar du har gjort och skåpet är ju bara så vackert.
  Hoppas du får en trevlig helg!
  Kram Frida

  SvarSlett
 4. Så flott det ble!!! Kjenner det rykker litt i interiørfoten - men legg meg ned igjen på sofa'n og venter til anfallet går over ;)
  God helg i "snøstormen" - her føles det som om vi skulle være langt til fjells! Med snø på alle vinduer er det deilig å være inne!

  KLEM

  SvarSlett
 5. Kjempefint!! Blir kjekt å sen kommoden, når den er klar også :o) God lørdag!

  SvarSlett
 6. De blei kjempefint vennen. Du er så flink:)
  No fekk eg lyst til å male skapet mitt kvitt...

  SvarSlett
 7. Hejsan, hittade dig hos svesnka Frida och jag är bara tvungen att skriva en rad och säga att du har en så trevlig och vacker blogg som jag så gärna besöker igen, du är så välkommen hem och titta på mina två hem, ha en skön coh trevlig lördagskväll, klem VIOLA

  SvarSlett
 8. Så stilig. Kjempe fint med grønt mot hvitt. Skapet blir jo helt nytt. Ikke at det trengte det, men forandring fryder. Skapet var nydelig også. Er på utkikk etter skap selv. Litt uenig med meg selv om jeg skal ha glass i døra eller ikke.
  Ha en god søndag.
  Mvh
  Whoopsi Daisy

  SvarSlett
 9. Hej!
  Varsågod, det var så lite. Tycker att fler bör känna till din blogg för den är verkligen fin.
  Hoppas du får en trevlig vecka!
  Kram Frida

  SvarSlett
 10. Har hatt lyst å kommentere desse lenge, men har ikkje fått det til (rødmar litt no). Skapet var jo fint frå før, men så kom kransane. Wooow....vart jo berre så lekkert. Du e so flink:-)

  SvarSlett
 11. Takk snille Rita, setter eg veldig pris på!

  SvarSlett