mandag 19. januar 2009

Nytt skap!

Ei laaaaaaaaaaaaaaaang jakt er endelig over!
Har vert ein fast lesar av Finn det siste året, men ikkje funne det rette: For langt unna, glass i sidene, skrå sider, for dyrt, for seint ute....... men ENDELIG! Takket vere mamma! Snille mamman min! Det var midt i eit møte, så eg handla det pr SMS, og jo da, eg sneik meg inn på Finn så eg fekk sjekka bildet først ;-)
Måtte kjøre 2,5 time forå hente det... men VERDT det var det!!!
Det var det som mangla: eit møbel i høgden, no er det fullt møblert.
Veldig nøgd med resultatet :
Det er litt dårlig malt så det skal få eit nytt strøk med maling... men eg kalrte ikkje vente med å fylle det med noko ;-)
Men kva fyller ein da eit slikt skap med? Eg har blant anna lagt inn nokre dukar for å fylle det med litt forskjellig... men det vart berre så som så.Får eg det ikkje til setter eg inn gardiner :-D Men nokon som har tips? Kanskje bilder på egen blogg av 'fyll' til framskap? Tar i mot alle tips med takk :-D
Ønsker alle ei fortsatt flott veke!
:o)


7 kommentarer:

 1. Flott skap! Hva med å fylle det med et fint servise, fine glass du vil "vise" frem og annet fint du har liggende vekkgjemt i et lukket skap? Mugger og skåler i ulike farger og fasonger kan jo også være et blikkfang..

  SvarSlett
 2. Gratulere med overstått jakt!
  Nydelig skap!
  Klem

  SvarSlett
 3. Har helt mista bloggen din, la deg jo til blant linkene mine, men et eller annet må ha skjedd. Legger deg til på nytt jeg. :) Så herlig skap du viser, har sett i hele bloggen, veldig inspirerende!

  SvarSlett
 4. Kjempefint! Utrolig var fargen gjør - regner med det furu tidligere? Nå passet det jo supert til de andre møblene dine også.

  SvarSlett
 5. Kjempefint vennen.
  Tykte du hadde fyllt det fint eg:)

  Klem.

  SvarSlett
 6. Hei!! Var en tur innom Carpe Diem og der fant jeg deg.For en nydelig blogg du har med masse fine bilder,koselig med deg:)
  Skapet du har funnet er kjempefint,og god plass til ting og tang.
  Hit kommer jeg innom igjen:)
  Håper det er greit at du kommer på blogglista mi.

  Ha en nydelig kveld:)

  SvarSlett