søndag 11. januar 2009

Smånytt

Juleinnkjøp og julegåver er enno ikkje blogga om, så her var det på tide å ta i eit tak!
Eg har jo innsett at eg treng litt større ting her heime for å skape ei heilhet... har liksom ein tendens til å falle for dei søte små tinga - dessuten er dei store ofte dyre ;-) he he
Men med bakgrunn i dette kjøpte eg meg ny speigel til jul (ja da STOR), og fekk denne nyyydelige STORE stormlykta i presang fra ei god venninne. Er den ikkje flott!:
Hm, ser ikkje stor ut på bildet da.... men tru meg den er godt synlig! 40 cm høg :-D
Fekk også blant anna eit duftlys til jul av min søte søster. Og dette er det duft av! Har hatt nokre som nesten ikkje luktar men dette må slukkast etter ei lita stund, da luktar det godt i heile 1. etg :-D Og så er det i så nydelig beholdar :-D Urna og vasen på bildet vart også kjøpt inn før jul.... vasen er skikkelig stygg/pen! Turkis (av den grønnare typen) med glorete trykk. men syntes det vart fint med ein liten fargeklatt :-D
Veeeldig fin boks:Fekk også denne fine lysestaken - den største på bildet:Er den ikkje fantastisk? Ca 50 cm høg, så ingen pingle dette heller ;-)Har sikla på denne leeeenge, og til jul fekk eg den av ei av mine gode venninner. Heldige meg :-D Litt detaljar:Det var litt av det som har komme i hus i løpet av jula.
No ventar eg på ein kommode! Også den er ein gave :-D Eg er velsigna med SÅ snille venner :-D Denne flotte kommoden -som sjølvsagt vil bli vist fram her når den er på plass- er eit arvestykke, men passar nok ikkje heilt inn i smaken til sin noverande vert.... men her vil den passe PERFEKT! Det er altså ein gammel høg smal kommode med 'topp'. Gledar meg til å vise dykk!
Håpar alle har hatt ei fantastisk helg!
:o)

5 kommentarer:

 1. Å så mye flott du har fått til jul.
  Ellers må jeg si meg helt enig i at det er fristende med småting, ikke er de så dyre heller. Her i huset trengs det også noen store ting nå.
  Ha en fin uke
  Mvh
  Whoopsi Daisy

  SvarSlett
 2. Så masse fine tilg du har fått deg. Sklir rett inn i den fine heimen din:)
  Klem.

  SvarSlett
 3. Så mye fint du har fått til jul:))

  Ha en fin uke

  SvarSlett
 4. Hej vännen!

  Tusen tack för din gulliga kommentar! *kram*

  Åh vilken mysig blogg du har, så många härliga bilder!!!

  Kram
  Mia

  SvarSlett
 5. Hei:)
  Det ligg noko til deg inne hos meg:)
  Klem.

  SvarSlett