fredag 20. februar 2009

Lysekrone - del3

Lova å vise bilder av den siste lysekrona når den var på plass på sitt (foreløpig) endelige stoppested: soverommet, og her er den altså:Ja ja eg veit, den hodegavlen er IKKJE pen.... Men er skikkelig usikker på kva eg skal ha i staden. Skal eg ha ein polstra? Men den blir jo sikkert fort skitten og uggen ... og skal eg kjøpe ein som minner om ei gammel seng? - men som eg IKKJE har råd til no som eg pussar opp, eller skal eg forsøke meg på å lage ein sjølv?... og orkar eg no det midt i all oppussing? ;-)

Men no var det altså lysekroner... igjen ;-) Lovar eg snart skal skrive om noko anna ;-) Her er litt detaljar:Om nokon lurer på kva det 'rare' over ikonet er, så er det eit krusifiks med fjorårets 'palmegrein' bak:Krusifikset hadde min snille mamma med seg heim fra cruise på Donau, er det ikkje fint?Og når eg først viser fram detaljar MÅ eg jo også vise den flotte Madonnaen min: Er den ikkje VAKKER?!? Den bestilte eg for leeeenge sida fra Danmark, men har sett i ein lokal interiørforretning at dei har ei som er mistenkelig lik der no ;-) Bønnekjedet som henger på har eg plukka med meg på ein eller anna ferie... mulig det var Kroatia?

Og så har eg fått ny Award!!! Den har eg fått av Kari med den flotte bloggen Victoras hus ,eg er så STOLT! Tusen takk kjære du! Og oppfordring til alle: Ta ein titt innom Victorias hus, her er MASSE inspirasjon og flotte bilder!

Ønsker alle ei flott fantastiskk helg!

:o)

10 kommentarer:

 1. Wow,kjempelekker lyskrone...og ellers mye spennende ting...Gøy å ha minner fra forskjellige land......Fortsatt go`fredag til deg fra Maliva

  SvarSlett
 2. Heisann!!
  Så fint du har det på soverommet med masse fine detaljer:o)
  Lysekronen er nydelig:o)

  Ha en fin helg.o)

  SvarSlett
 3. Så nydelig dere har det på soverommet. Så flotte detaljer. Likte så godt nattbordet, herlig! Veldig fint var det også med lysekrone over senga, skikkelig herskapelig. :)

  SvarSlett
 4. Så flott lysekrone!! Kjempe-fin! Er veldig glad i lysekroner jeg også;)

  Ha en fortsatt fin helg!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 5. Hej!

  Tack för kommentaren, nu måste jag kika ordentligt här!:)
  Kram så länge// Camilla

  SvarSlett
 6. Takk for besøk og koselig hilsen!! Det var jammen meg litt av et flott hus du har fått deg, og det jeg rakk å se av innlegg ser det da helt ferdig og perfekt ut!! masse hvitt, svalt og romantisk!! Nydelig rett og slett!

  Ønsker deg en fin søndagskveld videre. ((:

  SvarSlett
 7. Tusen takk for koselig besøk på bloggen min!

  Kjempefin lysekrone, og madonnaen var nyydelig! I det hele en inspirerende og flott blogg du har - kommer gjerne tilbake hit :o)

  Ønsker deg en flott kommende uke!

  SvarSlett
 8. SÅ flott du har det på soverommet,helt nydelig!Råflott lysekrone også,eeeeeeeelsker lysekroner;)
  Ha en fin uke!klæm

  SvarSlett
 9. Ville bare legge igjen et lite pip. Har vert her inne og sett mange ganger og du har det så flott hjemme!
  Og så er jo jeg en av de som liker å lese om KUN interiør i en interiørblogg.
  Takk :)

  SvarSlett