lørdag 14. februar 2009

Ny lysekrone del 2

Så er vi komme til andre del av 'Lysekrone 5 finner sin plass'.... ;-)

Som eg nemte syntes eg den nye var litt spinkel over spisestua, og ja da... det VAR eit impulskjøp.... men den er jo så fiiiin ;-) Og eg har jo andre rom den kan henge i... trur eg;-) hi hi.
Slik hadde vi det altså FØR eg kjøpte ny:Glad og fornøyd hang eg opp den nye.....:Men dette var jo i spinklaste laget...eller?

Så: For å teste skikkelig tok eg ned den på biblioteket og prøvde med den også, den er jo tettare på eit vis:Eg meinar det vart i alle fall bedre.... men.....? Savna litt den gamle som ga stua ein anelse med kontrast.... det ER jo mykje kvitt og lyst der inne ;-)

Konklusjonen vart i alle fall: Den nye passar dårlegast ;-) Hi hi Endte da opp med å henge den eg hadde tilbake (første bildet), men lysekrone 5 HAR funne sin plass: på Biblioteket:Ja eg TRUR i alle fall den har funne sin plass ;-) Hi hi Vi får sjå... får la dei henge litt og sjå om det føles riktg :-D

Men fremdeles står eg da altså med ei lysekrone uten permanent opphaldstillatelse (bilde3).... men den er eg SIKKER på vil passe på soverommet :-D Bilder kommer ;-)

Håpar de alle får ein flott Valentinsdag!
:o)

8 kommentarer:

 1. Så flotte lysekroner!!!!Synes den siste passet best på spisestuen jeg altså;)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Hi, hi, ja det skal ikkje vere lett.
  Ha ein flott vaalentinsdag du og:)

  Klem

  SvarSlett
 3. Flotte lysekroner begge to - føl deg fram du - du kan jo bare bytte om hvis du ikke er fornøyd.

  SvarSlett
 4. Takk for det =) Må legge hodet i bløt litt for å få til alt=)

  Utrolig fin lysekrone *ønsker seg* =)

  SvarSlett
 5. ...valgets kvaler! Men egentlig et lite luksusproblem : For alle lysekronene er jo flotte!!
  Takk for koselig hilsen på min blogg :o)

  SvarSlett
 6. Nydelig lysekrone...du har litt av det samme problemet som jeg bruker å ha av og til. Ny lampe, tror den passer fint der jeg har tenkt, og så gjør den ikke det...dermed ender det opp med midlertidig oppholdsplass.:)

  Så, jeg har startet en ny utfordring, og i den forbindelsen ble du "trukket" ut til å delta om du har lyst! Stikk innom bloggen min, så ser du hva det gjelder! :)
  Ha en fin søndag!
  :)

  SvarSlett
 7. Tusen tkak for kommentaren på bloggen min. Når man er langt nede og ikke liker seg selv, er det godt (men litt utrolig) å høre fremmede si de bryr seg og ønsker en det godt. Setter mer pris på det enn du aner.

  Klem fra Laila

  SvarSlett
 8. Så flott da, sporty gjort av deg at du tar utfordringen...kjempemoro! :) Husk bare på at det er ikke om å gjøre å ha det fineste taket, men å se hvordan takene til den vanlige bloggern ser ut!:)

  SvarSlett